Luxidia web & business aplikacije
skrojene po vašoj mjeri

Web stranice

Kompletan set usluga namijenjen nastupu na internetu koji uključuje dizajn, programiranje, baze podataka, serverske administracije i ostalo, kako bi se povećala vaša vidljivost na web-u. Svaka izrađena web stranica kreirana je prema vašim potrebama i potrebama vaših klijenata te se u svakom trenutku može izvršiti 'upgrade' ukoliko se vaš posao proširi, odnosno ukoliko se ukaže potreba za unapređenjem web mjesta.

Specijalizirane poslovne aplikacije

Prilagođena profesionalna softwareska rješenja specijalizirana za različite poslovne potrebe – što trebate, mi razvijamo. U skladu s Vašim poslovnim potrebama, željama i idejama, poslovne aplikacije razvijamo 'od nule' pa do konačnog proizvoda, s ciljem unapređenja, ubrzavanja i olakšavanja vašeg poslovnog procesa. Booking termina, digitalni kartoni, sustavi za koordinaciju poslova i zaposlenika, evidencija skladišta, raspored vođenja usluga i automatizacija samo su neki od mnoštva posolovnih aplikacija koje razvijamo po narudžbi.

Internet trgovine

Zbog sve veće potrebe tržišta za online kupovinom, osigurali smo opciju integriranja web trgovine na vašu web stranicu kako ne biste propustili priliku privlačenja potencijalnih kupaca direktno k Vama. Implementacijom virtualne trgovine, omogućuje kupnju u realnom vremenu putem interneta, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu,  čime smanjujete troškove posrednika i povećavate profitabilnost.

Video produkcija i digitalni marketing

Promocija poduzeća, usluge, proizvoda ili bitnog događaja koji želite promovirati na webu, YouTube kanalu, društvenim mrežama ili ostalim medijima, stvaramo putem visokokvalitetnog video sadržaja koji je prilagođen vašim potrebama, ciljevima i stilu poslovanja. Svakom klijentu i projektu pristupamo individualno kako bi razvili digitalni sadržaj prilagođen vašim željama i kako bi Vam pomogli u postizanju vaših ciljeva.

LUXIDIA DIGITAL SOLUTIONS

Luxidia nudi rješenja za sve što Vam je potrebno kako bi bili uspješni u digitalnom poslovanju.

Luxidia pomaže svojim klijentima dostizanje poslovnih ciljeva i olakšava poslovne procese kroz unaprijeđenu informatičku tehnologiju. Nudi kompletan set usluga klijentima za jednostavnije upravljanje projektima, informatičkim sustavima i praćenja zadataka.

Dugogodišnje iskustvo u radu, praćenje novih trendova i tehnološkog napretka, omogućuje nam da dostavimo visokokvalitetne proizvode, koji su kompletno prilagođeni klijentovim potrebama.

Individualnim pristupom i savjetima na temelju dugogodišnjeg iskustva pružamo podršku klijentima za učinkovita profesionalna rješenja.

Naše proizvode i usluge prilagođene su svakom klijentu zasebno i kreiramo ih iz temelja, čime osiguravamo ključan preduvjet za eventualne nadogradnje na sustav u svakom trenutku, što je neophodno za svaki rastući sustav.

 

 

Kontakt

LUXIDIA, obrt za računalne djelatnosti
vl. Luka Blagović

Vukovarska 27, 52100 Pula, Hrvatska

+385 (0)92 112 2897

info@luxidia.hr